Cadouri speciale Comenzi Contact Blog Cadouri  

miercuri, 24 octombrie 2012

Foto marturii magnetice instant la nunta

Foto marturii magneti instant
Foto marturii magneti
Cadouri speciale pentru invitati la nunta. Foto marturii magnetice instant realizate pe loc, in seara evenimentului. Magneti personalizati cu miri si invitati, fotografie laminata si aplicata pe suport magnetic de grosime 0,5 mm. Se pot comanda minim 100 marturii magnetice instant (pe loc la local) - magneti de frigider;
Serviciul consta in realizarea unor foto marturii magnetice in timpul evenimentului si presupune prezenta unui fotograf profesionist, cu aparat foto DSLR, pe parcursul a 2 ore, la local. Momentul sosiri fotografului la local trebuie stabilit dinainte de comun acord. Foto marturiile magnetice vor fi livrate pana la ora 2 dimineata. Serviciul de realizare foto marturii magnetice instant este limitat, astfel, rezervarea acestui serviciu se face doar cu minim 2 luni inainte de eveniment.
Marturiile foto magnetice instant, realizate " pe loc " la local sunt realizate profesional, laminate, plastifiate, cu colturi rotunjite la dimensiunea de 10 cm x 7,5 cm. Rezistenta acestor magneti instant este foarte mare in timp, durata de viata a fotografiei fiind practic cat durata de viata a plasticului. Foto marturiile sunt realizate pe suport magnetic de grosime 0,5mm.
Pretul unei marturii este de 12 Lei/buc. cu plic inclus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu